Appartement
Wilt u foto's zien, opent u dan hier het fotoboek

Sinds 2011 zijn wij uitbaters van een bedandbreakfast, gevestigd in een door ons in 2009 volledig verbouwde benedenwoning van een tegen een helling aangebouwd vrijstaand, wit huis. Het appartement heeft een eigen ingang en parkeerplaats en is van de bovenwoning afgesloten. Ook is er een terras met uitzicht op de Zuid-Limburgse hellingen. Het is een van alle gemakken voorzien, sfeervol verblijf voor twee personen; in de gang kan een derde persoon (volwassene of kind) slapen op een extra comfortabel inklapbed. In de zomer is het er door de natuurstenen vloeren en de ligging van de woning tegen een noordelijke helling lekker koel; in de herfst en winter zorgt de centrale verwarming voor een behaaglijke warmte.

Plattegrond
Het appartement heeft een vloeroppervlakte van ca. vijftig vierkante meter. Het bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douchecabine en toilet en een slaapkamer met een twee tegen elkaar geschoven, eenpersoons boxsprings.Woonkamer
De woonkamer is door middel van een schuifpui met het terras verbonden. Op een comfortabele bank kunt u tv-kijken.

Keuken
De keuken is volledig ingericht met gasfornuis, elektrische oven, koelkast en vaatwasser. U kunt uw warme maaltijd dus zelf bereiden. Een koffiezetapparaat en een traditionele fluitketel (voor de thee) zijn aanwezig. Er is een bar ingericht; u kunt tegen kostprijs fris, bier, wijn nuttigen.

Badkamer
De badkamer, door ons het aquarium genoemd, heeft een toilet, douchecabine en vaste wastafel.

Slaapkamer
De slaapkamer met kastruimte bevat twee tegen elkaar aangeschoven eenpersoons boxsprings.

Wifi-verbinding
U kunt in het gehele appartement gratis gebruik maken van onze wifi-verbinding.

Hond
Een hond is welkom, mits u zijn aanwezigheid van te voren meldt. We brengen u dan wel de af te dragen hondenbelasting in rekening.

Niet roken
In het appartement geldt een rookverbod. U kunt natuurlijk wel op het buitenterras roken.

Ontbijt
Wij zorgen voor een royaal ontbijt, vooral samengesteld met vers- en streekproducten. Koffie en thee zet u zelf in de keuken. In de keuken staat een ontbijttafel. U kunt het gewenste ontbijttijdstip aan ons doorgeven.

Terras
In de zomermaanden kunt u gebruik maken van het voor Bosschage-gasten ingerichte terras. Het biedt u in de vroege ochtend een prachtig zicht op de in nevelen gehulde begraasde hellingen en ís avonds kunt u zich vergapen aan de achter de heuvels verdwijnende rode zon.

Fietsen
U kunt de omgeving van Schinnen fietsend verkennen op uw eigen fietsen. Deze kunt u stallen in een afgesloten fietsenstalling voor uw appartement. U kunt natuurlijk ook fietsen huren. Dit kan in Simpelveld (www.natrans.nl / 045 5446323); tegen een geringe vergoeding worden de gewenste fietsen bij Bosschage afgeleverd en opgehaald.